Cookies er nødvendige for at få Zaplo.dk til at fungere, så du kan få en god oplevelse.

Klik venligst OK for at fjerne denne meddelelse.

Fokus på dine behov

Hele lånet er bygget til dig og dine behov

Nemt online lån

Du kan nemt ansøge om et lån fra din smartphone, tablet eller computer hele døgnet. Du får svar på din ansøgning på 1 minut, og pengene står på din konto med det samme - uanset hvornår du ansøger. Det eneste, du skal bruge, er dit NemID og dine bankoplysninger.

Gennemskuelig pris

Vi tilbyder alle kunder den samme rente, og vi pålægger ingen andre omkostninger. Det eneste, du betaler, er den pris du finder i vores låneberegner.

Kort løbetid

Vores korteste løbetid er tre måneder. Du behøver derfor ikke afbetale på dit lån over lang tid, hvis dit behov er kortvarigt, og du har altid mulighed for at forlænge dit lån senere hen.

Tilpas dit lån løbende

Få et overblik og tilpas dit lån fra din online profil

Forhøj lån

Ansøg om at forhøje dit lån og få svar og pengene med det samme. Du kan ansøge om at låne op til 25.000

Afdragsfri måneder

Sæt dine afdrag på pause i de måneder, det passer dig. Det eneste, du betaler i dine afdragsfrie måneder, er renten på lånet.

Afdrag ekstra

Afdrag ekstra på dit lån helt gratis. Herved sænker du dine fremtidige afdrag og din totale pris på lånet.

Brugervenligt hele vejen rundt

Vi glemmer dig ikke, når du har lånt

Smarte betalingsløsninger

Undgå besvær og bekymringer om dine afdrag ved at tilmelde dig gratis automatisk betaling via betalingskort, eller betal nemt med betalingskort, netbank, mobil eller tablet.

Høj tilfredshed

Vi opfordrer alle kunder til at skrive en anmeldelse af os på Trustpilot. Så har du mulighed for at se, hvad tidligere kunder synes om vores lån og service som helhed, inden du beslutter dig for at låne.