Weekendtur i efterårsferien


weekendtur i efterårsferien

Overvejer du en weekendtur i efterårsferien? Det er den oplagte mulighed for at komme ud af landet og opleve noget nyt.

Weekendture er idéele, hvis du måske ikke har en hel uges ferie eller måske allerede har lagt planer i noget af ferien. Du kan nemlig nøjes med 2 eller 3 overnatninger, og på den måde kan du faktisk også nøjes med at tage 1 eller måske 2 feriedage.

Her er nogle bud på billig weekendtur i efterårsferien:

Berlin – Fly t/r 349 kr.
London – Fly t/r 688 kr.
Hamborg – Tog t/r 456 kr.
Barcelona – Fly t/r 529 kr.
Prag – Fly t/r 315 kr. 

Priserne her er baseret på søgninger foretaget i august 2019, og med af- og hjemrejse i uge 42.

Som med mange andre typer rejser gælder det, at jo tidligere du bestiller, jo bedre priser kan du få. Så det er bare om at få booket!

Husk også, at det ikke er sikkert, at første tilbud er det bedste tilbud. Det er altid en god idé at sammenligne priser fra forskellige udbydere, før du køber.

Hvis du har venner, der ofte rejser eller har rejst for nylig, kan du spørge dem, om de har rabatkoder. Ofte, når man har booket hotel, får man ganske kort tid efter en rabatkode til næste booking. Det kan måske spare dig helt op til 10%. 

weekendtur

Weekendtur i Danmark

At rejse udenlands er selvfølgelig en fed ting at gøre. Men du kan altså også rejse rundt i Danmark. Bor du i Jylland, kan du overveje en weekendtur til København. Bør du i København, kan du tage weekendtur i Aarhus. Og sådan kunne vi blive ved.

Danmark byder på mange gode byer og ting at se – og det behøver jo slet ikke være storbyerne.

Har du egen bil, eller kan du låne en, så er det jo bare om at køre afsted. Så skal du faktisk bare booke et sted at bo.

Har du ikke egen bil, er der lidt forskellige muligheder. Tjek GoMore, hvor du både kan leje en bil billigt i et par dage – og mulighed for at købe et lift af en, der skal samme vej som dig.

Mange som eksempelvis kører fra København til Aarhus tilbyder nemlig lift i deres biler til en billig pris. Det er et rigtig godt alternativ til dyr, offentlig transport.

Hvis du nu er til kør-selv-modellen, så se vores blog om kør-selv-ture.

Er du mere til klassisk transport, så er der her et par bud på weekendture i Danmark:

Tog fra København – Aarhus fra 129 kr.
Tog fra Aarhus – København fra 129 kr.
Fly fra København t/r til Aalborg – 629 kr.
Bus fra København til Rønne – fra 119 kr.

Priserne her er baseret på søgninger foretaget i august 2019 og med afrejse i slut uge 42.

Når først du har løst transporten, er det som sagt bare om at finde sig et sted at bo. Tjek sider som Hotels.com, Booking.com eller privatudlejning som Airbnb.

Det er også værd at høre din omgangskreds, om de måske kender nogen, der vil leje deres bolig ud. Mange rejser jo væk i efterårsferien, så måske står der alligevel noget ledigt til dig. 

05.09.2019