Vil du væk fra gråvejr? Sådan kommer du billigt på ferie!


Optag lån

Sådan kommer du billigt på ferie

Vil du gerne rejse væk fra det grå vejr? Der er mange tilbud, du skal holde øje med, når du skal ud at rejse.

Du kan hurtigt bruge dagevis på de forskellige søgemaskiner i jagten på de gode tilbud. Men med disse tips sparer du både tid og penge.

Spar mange penge på afbudsrejser

Vil du spare mange penge, så er en af de billigste ferietyper afbudsrejsen. En afbudsrejse er en restplads, som et rejsebureau ikke har kunnet sælge. Hvis du er ude efter en afbudsrejse i sidste øjeblik, må du ikke være kræsen. Udvalget af afbudsrejser varierer meget, men som udgangspunkt er udvalget ikke så stort.

Jo mere fleksibel du er i forhold til dit valg af afrejselufthavn og rejsemål, desto større chance har du for at finde en billig afbudsrejse.

Rejs uden for højsæsoner

Det er dyrt at rejse samtidigt med alle andre. Ved at rejse uden for højsæsoner – det vil sige de almindelige skoleferier og helligdage – har du mulighed for at få de samme ferier til meget lavere priser.

Hvis du gerne vil stå på ski, så rejs i januar i stedet for mellem jul og nytår. Så har du sparet penge på din rejse.

Det kan dog være mindre praktisk at rejse på denne måde. Måske skal du tage ekstraordinært fri fra job eller skole. Men det kan stadigt svare sig økonomisk, når du sparer penge på rejsen og rejseomkostningerne.

Som en ekstra bonus vil du højst sandsynligt i højere grad have feriestederne ”for dig selv”, når du rejser uden for de store rejsedage. Det er ikke sjovt at tage på skiferie, hvis det tager 20 minutter at komme op af liften hver eneste gang grundet kø.

Book din rejse mindst 15 dage før

Generelt får du de bedste priser ved at bestille rejsen minimum 15 dage før, du skal afsted.

Der er også gode priser at hente mange måneder før afrejse, men her er prisændringen ikke så markant. Det kan også være svært at planlægge så langt ud i fremtiden – 15 dage før bør være en overskuelig tidsramme.

Dagen før er billetterne blevet en del dyrere, fordi flyselskabet ved, at mulighederne for at komme afsted er minimeret, og flyet er med al sandsynlighed ved at være fyldt op.

Opret en prisagent

I din søgning efter flybilletter har du ofte mulighed for at oprette en prisagent. Med prisagenten får du en mail, hvis prisen på din flybillet falder væsentligt. Har du købt din flybillet med afbestillingsforsikring, kan du således afbestille din dyre billet og købe den billige, hvis prisen falder så meget, at det kan retfærdiggøres.

En god sommerferie kan være forbundet med ekstra omkostninger. Hos Zaplo.dk kan du selv vælge, hvor hurtigt du vil betale din kredit – du kan vælge en løbetid på helt op til 24 måneder. Zaplo.dk’s korteste løbetid er tre måneder. Du behøver derfor ikke afbetale på din kredit over lang tid, hvis dit behov er kortvarigt. Du kan nemt ansøge om et lån, ved at besøge Zaplo.dk.

 

Trænger du til at få varmen? Hvorfor vente? 

Savner du solen, og er du klar til at tage afsted, hvorfor så vente? Zaplo kan hjælpe dig med at komme billigt på ferie. Hos os kan du låne mellem 5.000 – 25.000 kr. og dele betalingen op i nemme bidder. 

Vi udbetaler med det samme – uanset hvornår du ansøger!

22.01.2018