Test dig selv: Hvilken type er du, når du er på ferie?


Vi er allesammen forskellige. Både derhjemme, på jobbet, på studiet, ja, hvor end vi er, så er ingen af os helt ens.

Det gælder selvfølgelig også, når vi er på ferie! Det er forskelligt, hvad vi kan lide at lave, hvor vi helst vil bo osv.

Du kender måske en der er lidt afslapper-agtig, når de er afsted? Måske typen, der altid skal lave noget?

Hvem er du selv, når du er på ferie? Tag vores test nu og vi giver dig svaret!

Bonus: Vi giver dig også nogle gode tips til din næste rejse, når du får dit resultat.

Uanset resultat, kan Zaplo hjælpe dig med at indfri dine ferieønsker!

Test dig selv her:

Hvor skal din næste ferie gå til?

Hvilken type ferie kan du bedst lide?

Hvad vil du helst have at spise på din ferie?

Ferie =

Jeg rejser helst til..

Jeg bor gerne på..

Hvilken ferietype er du?
Daseren

Du holder ferie med stort F. Der bliver sovet længe og du har ikke travlt med noget som helst. Jo, du kan da godt have planer, men det er godt nok ikke mange og det skal helst ikke ske for tidligt på dagen. Ferie er for at slappe af og komme heeeelt ned i gear. Vi ses ved poolen!
Den aktive

Nu er du endelig på ferie, og så skal du altså have noget ud af det! Vi skal op og vi skal ud og opleve verden. Måske kan man lege cykler? Eller er der en god løberute i nærheden? Du ligger ikke stille hele tiden, så bliver du skør. Næ, du skal have en masse indtryk og oplevelser med på din ferie.
Den spontane

Havde du overhovedet planlagt den ferie, du tog på? Næ. Og hvorfor skulle du også det? Du tager bare afsted og det bliver bare lige til der, hvor du lige synes. Hvad skal du lave? Det finder du ud af. Du tager en dag ad gangen og ved ikke, hvad du skal i morgen, eller senere på dagen. Og det er faktisk sådan, du har det bedst! Husk at pakke til det hele - you never know!
Eventyreren

Uh, det er spændende, når du er på ferie! Uanset om du er på storby eller charter, så har du fundet steder ingen andre lige kommer hen. Du tager chancen og prøver noget nyt. Hvad end det gælder spændende nye smagsindtryk, store udsigter eller måske noget vildt som bungee jump. Rejser = oplevelser. Og oplevelser = Eventyr. God rejse!
15.01.2020