Spar på tandlægeregningen


tandlægen kontor

Kniber det med økonomien, og gør tænderne ondt? Så læs med her, hvor du får en række gode råd til, hvordan du kan spare penge på tandlægeregninger, f.eks. ved at sammenligne priser på tandlæger inden du vælger.

Optag lån

Behandling hos tandlægeskolen

Der kan spares penge ved at blive behandlet på en af landets to tandlægeskoler i Aarhus og København. Her kan man få lavet behandlinger til omkring halv pris. På skolerne betaler man nemlig kun for materialerne og ikke for arbejdslønnen, da behandlingerne udføres af tandlægestuderende med opsyn af en uddannet tandlæge. Begge steder gælder det dog, at man ikke kan forvente at få behandling med det samme, da ens lidelse skal passe ind i skolens program. Man kan altid kontakte skolerne for mere information omkring dette. Derudover vil behandlingerne ofte tage længere tid, end de vil gøre hos en uddannet tandlæge.

Sammenlign priser

Du kan også sagtens spare penge, selvom du går til en uddannet tandlæge. Priserne kan svinge meget fra tandlæge til tandlæge. Behandlinger der er store og komplicerede, fastsætter tandlægen selv priserne på. Spørg ind til prisen og vær kritisk over for forslag til behandlinger. Vælg derfor en tandlæge, du har tillid til, og spørg gerne i dit netværk, om nogen kan anbefale en tandlæge. Er du i tvivl om tandlægens forslag til en behandling, kan du få en vurdering hos en anden tandlæge. Tilbud bør du bede om at modtage på skrift, hvis du skal have en større behandling, og få gerne flere tilbud. På Tandlægeforeningens hjemmeside kan du se de vejledende priser for en lang række behandlinger.

Klag, hvis du er utilfreds

Langt de fleste tandbehandlinger ender med et godt resultat, men enkelte gange går det galt. Utilfredshed med tandlægens arbejde eller skader fra behandlingen, kan du klage over og søge erstatning for. Ifølge Tandlægeforeningen kan du klage i op til to år efter behandlingen.

 

Hvorfor vente? – Zaplo kan hjælpe!

Gør tænderne ondt? Og mangler du penge til at få dem fikset? Zaplo kan hjælpe dig med at slippe for tandpine. Hos os kan du låne mellem 5.000 – 25.000 kr. og dele betalingen op i nemme bidder. 

Ansøg i dag, så har du pengene med det samme. 

10.03.2017