Nye lån i 2019


nye lån 2019

2019 er et godt år på lånemarkedet både for lånudbydere og låntagere. Hvert år kommer der flere og flere udbydere for nye lån, og det gør der også i 2019. Hvad betyder det for dig?

For dig som låner betyder det lavere priser. Jo flere udbydere for nye lån der kommer på markedet, desto hårdere bliver konkurrencen, og desto flere tilbud kan du som kunde forvente.

Læs mere her om, hvad der er nyt på lånemarkedet i 2019, hvor vi gennemgår, nye lånudbydere og udviklingen fra bankernes side.

Nye lånudbydere i 2019

Hvert år er der nogle online lånudbydere, der skifter navn, bliver opkøbt eller lukker ned. Samtidig er der altid også flere, der træder til på lånemarkedet, så du kan afprøve nye produkter.

I år er der omkring 60 online låneudbydere, der er aktive i Danmark og kan tilbyde nye lån i 2019.

Hvis du søger på nye lån i 2019, vil du se, at lånudbyderne er i gang med at sænke priser og designe mere moderne lån med mere fleksibilitet.

Flere har droppet gebyrer, så der kun skal betales renter for deres nye lån. Andre har nedsat renterne for at kunne tiltrække flere kunder i det nye år.

Fire lånudbydere er desværre lukket ned, men et par nystartede pengeinstitutter er kommet i gang med at tilbyde nye lån i 2019.

Derudover er der sket noget udvikling på bankernes front. Hvad er det?

Optag lån

Flere banklån er gået online

Når det kommer til nye lån i 2019, har du nu mulighed for at låne online fra de største banker i Danmark.

Du behøver ikke længere gå til banken og tale med en bankrådgiver for at optage nye lån i 2019, så længe det drejer sig om mindre forbrugslån. Online ansøgningssystem er nemlig blevet udbredt, og nu kan din bank højst sandsynligt tilbyde dig at låne online.

De traditionelle banklån er blevet moderniseret og fungerer ligesom andre online lån. Det vil ikke sige, at du kan få pengene udbetalt lynhurtigt – ikke i alle tilfælde – men du behøver ikke længere at møde op med en masse papirer og tale med en bankrådgiver, så længe det handler om mindre forbrugslån.

Skal du bruge pengene hurtigt? Tag et kig på Zaplos lån, og slå dig til de mange glade kunder hos os.

Nye låntyper i 2019

I 2019 er der ikke de store nyheder i forhold til låntyper, men Zaplo fortsætter med at være på forkant med udviklingen af nye features, der gør vores lån brugervenlig.

Zaplo tilbyder lån med exceptionel fleksibilitet og brugervenlighed, der er svært at finde andre steder. Udover at det går hurtigt med at optage nye lån og få pengene på kontoen, giver et lån hos Zaplo dig en masse frihed under ansvar, når det kommer til afbetalingen.

Hvis du optager et lån hos Zaplo, kan du:

  • Forhøje dit lånebeløb, hvis det er under 25.000
  • Udskyde afdragene og forlænge løbetiden
  • Foretage ekstra indbetalinger uden at det koster ekstra
  • Forkorte lånets løbetid og spare renterne
  • Indfri dit lån, når du vil – gratis

Med et lån hos Zaplo får du fleksibilitet og frihed til at bestemme selv. Vi har altid vist tillid til vores kunder gennem vores lånepolitik og åbenhed over for fleksibel, kudestyret tilbagebetaling. Det er til stor glæde for både jer og os. I 2019 vil vi derfor fortsætte med vores lånepolitik og blive ved med at udvikle vores nye lån med flere brugervenlige features.

06.06.2019