Lån til uddannelse


lån til uddannelse

Et lån til uddannelse kan være relevant for dig, hvis du vil ind på en uddannelse, som ikke er gratis. Selv om der er mange uddannelser i Danmark, der ikke koster dig penge, findes der nemlig også selvfinansierede uddannelser. I disse tilfælde er du nødt til selv at kunne finansiere uddannelsen for at kunne blive optaget.

Priserne på de disse uddannelser varierer meget og forholder sig typisk på et højt prisniveau. Derfor kan det være nødvendigt med en økonomisk, hjælpende hånd, hvis du ikke har en opsparinng, som du kan trække på.

Det kan også være, at du går drømmer om at læse i udlandet, hvor du samtidig har mulighed for at udforske nye, spændende kulturer. I disse situationer kan du vælge at optage et lån til din uddannelse i udlandet.

Optag lån

Hvorfor du bør optage et lån til uddannelse i udlandet

Mange mennesker finder det enormt interessant at tage en uddannelse i udlandet, fordi uddannelserne typisk adskiller sig fra de danske. De udenlanske uddannelser er til gengæld sjældent gratis – også selvom du har statsborgerskab i det enkelte land.

Derudover er der også mange uddannelser i Danmark, der tilbyder de studerende et semester i udlandet. Dette er som regel blevet muligt, fordi uddannelsesstedet har skabt en tæt relation til de forkellige universiteter som ender ud i faste samarbejdsaftaler.

Hos Zaplo.dk har vi stor forståelse for, at det kan være svært at takke nej til sådan en unik mulighed, fordi de typisk kun byder sig én gang.

Vi tager kampen op imod kedelige situationer, og derfor giver vi dig også mulighed for at realisere dine drømme ved at tilbyde dig et lån til uddannelse i udlandet.

Hvis du allerede befinder dig på en uddannelse og har fået mulighed for at tage et semester i udlandet, er der ingen grund til at vente. Hos Zaplo.dk tager det kun ét minut at ansøge om dit lån.

Optag et lån til din uddannelse i udlandet her!

Lån til uddannelse – specialisér dig i dag!

Hvis du går og drømmer om at specialisere dig indenfor et bestemt fagområde, kan du også vælge at tage et kursus, som har særlig relevans for dig. Et kursus vil alt andet lige give dig en bredere eller mere specialiseret profil, som du i fremtiden kan drage nytte af.

De forskellige kurser er til gengæld sjældent gratis, da udbyderne typisk er erhvervsdrivende og derfor er afhængige af en indtjening. Derfor tilbyder vi dig økonomisk hjælp til at forme din egen fremtid, hvis du står i en uheldig situation, hvor du ikke har råd til det.

Lån til uddannelse – Zaplo.dk’s løsning

Hos Zaplo.dk tilbyder vi dig annuitetslån, som altid har dig og din økonomi i fokus. Vi yder en dyd i at glæde vores kunder hver evig eneste gang, og derfor garanterer vi dig også en god låneoplevelse.

Hvis du har besluttet dig for at optage et lån hos os – enten for at få dig en unik oplevelse eller for at få dig en helt bestemt profil – er du garanteret:

  • Straksudbetaling
  • Medbestemmelse fra start
  • Et sikkert lån
  • Et fleksibelt lån

Straksudbetaling – hos Zaplo.dk har vi forståelse for, at du til tider kan have brug for penge i en fart. Derfor tilbyder vi dig straksudbetaling, når du optager et lån til uddannelse hos os.

Medbestemmelse fra start – når du optager et lån hos os, vil du blive bedt om at tage stilling til den månedlige ydelse på dit lån. På denne måde sikrer du dig at få maksimal indflydelse på din egen låneperiode.

Et sikkert lån – vi tilbyder dig annuitetslån, hvor den månedlige ydelse altid er den samme. På denne måde sikrer du dig, at du kommer sikkert igennem hele lånperioden – uden kedelige overraskelser.

Et fleksibelt lån – når du optager et lån til din uddannelse hos os, er du sikret en høj fleksibilitet, fordi du kan benytte dig af vores afdragsfrihedsfunktion. Funktionen giver dig mulighed for kun at betale renter på dit lån, hvis du pludselig skulle stå med et mindre rådighedsbeløb. I disse tilfælde vil du kun betale renterne på dit lån.

Du kan til gengæld ikke optage et lån hos os, hvis du allerede er registreret i RKI eller Debitor registret.

27.12.2019