Lån til udbetaling – hvornår?


lån til udbetaling

Skal du flytte i lejlighed, købe nyt hus eller noget helt tredje? Du bliver helt sikkert konfronteret med en forholdsvis høj udbetaling – uanset hvor du kigger. Udbetalingen kan være alt fra 5% af købsprisen eller 3 måneders husleje, hvilket er en stor udgift for mange.

Hvis det skal gå rigtigt hurtigt, kan du stå i en situation, hvor du skal låne til udbetalingen. Du har selv klikket dig ind på denne side, så vi kunne da tænke, at det er aktuelt for dig. Du har sikkert skænket det en tanke, men ved ikke rigtigt, hvor du skal starte henne. Du er slet ikke alene, da lånemarkedet er ret svært at gennemskue for de uerfarne.

Søger du f.eks. på ”lån til udbetaling” på Google, kommer der utroligt mange bud på, hvor du skal låne pengene henne. Alle tilbyder forskellige beløbsgrænser, renter, ÅOP’er og tilbagebetalingstider – det kan godt blive lidt trættende at gennemlæse alle de tilbud.

I følgende blogindlæg vil vi udpensle, hvad du skal vide omkring lån til udbetaling, så du kan træffe det rigtige valg, når det virkelig gælder.

Lån til udbetaling – hvorhenne?

Som du også kan se på din Google søgning, har du mange steder, hvor du kan låne til udbetalingen. Det første du skal have afklaret er, hvor stort et lån du har brug for. Afhængigt af lånets størrelse, vil der automatisk være nogle lån, der passer bedst.  

Lad os sige, at du kigger på et lån til udbetalingen af en lejelejlighed. Her afhænger lånets størrelse af den aktuelle husleje. Udbetalingen består ofte af 1-3 måneders husleje, hvilket kan være vidt forskelligt afhængigt af, hvor du er bosat. En udbetaling vil nok være en del højere i og omkring københavnsområdet, sammenlignet med resten af landet. Her vil et forbrugslån med straksudbetaling ofte være den rigtige løsning, da det går super hurtigt. Du kan derfor slå til så hurtigt som muligt – specielt hvis der er flere om buddet til lejligheden.

Et andet scenarie kan være, at du skal låne til udbetalingen for et hus eller en ejerlejlighed. Alt efter husets eller lejlighedens pris snakker vi om lån, der nok er af en helt anden størrelse. Da banken er dem, der skal finansiere dit huslån, er de nok ikke et godt bud. De forventer, at du selv har sparet de 5% op. Hvis du ikke har gjort det, kan du ende med at skulle finde et lån andetsteds. Om det er gennem familien, et andet online kreditinstitut eller noget helt tredje er helt op dig.

Lån til udbetaling hos Zaplo

Står du og skal bruge et lån til udbetalingen i dag, kan du også låne hos os via vores hjemmeside zaplo.dk. Her kan du ansøge om en hurtig online kredit, og have pengene med det samme. Vi har nemlig straksudbetaling.

Hvis du vælger et lån til udbetaling hos os, får du et af de mest fleksible lån på markedet. Du får nemlig frie rammer i forhold til tilbagebetalingen af dit lån, fordi du selv vælger din afbetalingsperiode på op til 2 år. På den måde bestemmer du også i høj grad selv, hvor store afdragene skal være, så du kan tilpasse det til dit budget og få den bedst mulige oplevelse.

Du kan låne mellem 5000 til 25000 kroner til lige det, du vil. Det betyder også, at der gerne skulle være rigeligt til et indskud til lejligheden eller et godt supplement til udbetalingen til ejerlejligheden.

Vil du høre mere om vores lån til udbetaling, skal du endelig bare række ud i dag. Vi sidder klar på 78 79 53 53 mellem 8-16 i hverdagene. Hvis du hellere vil skrive, kan du fange os på info@zaplo.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

10.03.2020