Lån til møbler


lån til møbler

Er dine møbler gået i stykker eller blot gået hen og blevet gamle? Så har du nu muligheden for at gøre noget ved det – ganske hurtigt.

Du behøver nemlig ikke at vente længe med at købe nye møbler, hvis der pludselig skulle opstå et akut behov, og du ikke har råd til at gøre noget ved. I disse situationer kan du nemlig altid optage et lån til møbler og få pengene udbetalt med det samme.

Det kan til gengæld også være, at du blot trænger til noget nyt i dit hjem. Her har du naturligvis også mulighed for at tage et lån til møbler. Vi anbefaler dig til gengæld at vente til du har sparet lidt op selv, så du undgår at gøre det dyrere for dig selv end højest nødvendigt. Dit hjem er din hjemmebase, og derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvordan der ser ud.

Optag lån

Dine grunde til at optage et lån til møbler

Der er ingen tvivl om, at nye møbler kan bidrage til en følelse af et nyt hjem og en ny start, og det kan i sig selv føles befriende. Du påvirkes nemlig daligt af dine omgivelser – sandsynligvis også mere end du selv er klar over, og derfor bør du heller ikke gå på kompromis med indretningen af dit hjem.

Dit hjem bør afspejle dig og din personlighed, så du kan føle dig godt tilpas i dit eget hjem. Det kan til gengæld være svært, hvis du ikke har uendelige, økonomiske ressourcer.

Møbler kan nemlig være ekstremt dyre at købe, og derfor er det typisk også et af de projekter, som bliver udskudt allermest. Møbler har heldigvis en generel lang levetid, og derfor bør du altid vælge dine møbler med omhu, så du kan holde ud at kigge på dem hen over lang tid.

Hvis du ikke kan vente med at komme i gang med dit helt eget projekt, kan du altid vælge at optage et lån til møbler. Du får udbetalt pengene med det samme!

Lån til møbler – slå til på det rigtige tidspunkt

Du har sandsynligvis allerede en idé om, hvordan du godt kunne tænke dig, at dit hjem så ud. Derfor bør du også altid holde øje med de forskellige tilbud, du finder på internettet.

Du kan med fordel vælge at holde øje med de kampagner og tilbudsaviser, som dine yndslings-møbeludbydere publicerer. Du kan nemlig nogle gange være heldig at opdage, at dine drømmemøbler er blevet sat på tilbud, og her bør du slå til. I disse situationer er det vigtigt, at du kender til din finansieringsmuligheder, så du ikke går glip af et godt røverkøb. Hvis du ikke selv ligger inde med en opsparing, kan det nemlig være svært at reagere på gode tilbud, når de byder sig.

Hvis du allerede har udset dig nogle lækre møbler, der lige er dig, og som vil passe perfekt ind i dit hjem, kan du nemt og hurtigt optage et lån til møbler her.

Processen er hverken uoverskuelig eller tidskrævende, og du får udbetalt dine penge med det samme, så du kan få fingrene i dine drømmemøbler i dag!

Hvorfor vente? Skab det hjem du altid har drømt om.

Lån til møbler – Zaplos løsning

Hos Zaplo giver vi dig de bedste forudsætninger for en succesrig oplevelse, når du optager et lån til møbler hos os. Vores annuitetslån tager udgangspunkt i dig, og derfor giver vi dig følgende fire elementer, når du låner hos os:

  • Straksudbetaling
  • Fleksibilitet
  • Medbestemmelse
  • Stort overblik over din låneperiode

Straksudbetaling – fordi vi udbetaler dine penge med det samme, får du ligeledes de bedste forudsætninger for at slå til, når du støder på et godt tilbud.

Fleksibilitet – hos Zaplo mener vi, at et fleksibelt lån er altafgørende for din oplevelse, og derfor har du mulighed for at benytte dig af vores afdragsfrihedsfunktion. Hermed får du mulighed for kun at betale renter på dit lån, hvis din økonomi pludselig ikke tillader dig andet.

Medbestemmelse – vi ønsker at inddrage dig mest muligt, og derfor bliver du bedt om at bestemme din månedlige ydelse fra start.

Stort overblik – fordi vi udbyder annuitetslån, er du også sikret et stort overblik over hele låneperiden, da din ydelse vil være den samme hver måned.

03.12.2019