Lån til indskud


lån til indskud

Står du i en situation, hvor du har fået tilbudt den perfekte lejebolig, men mangler penge til at betale for indskuddet? Det er en kedelig situation at stå i, men du kan heldigvis gøre noget ved det.

Hvad er et indskud?

Et indskud er det beløb, du betaler til udlejer, når du flytter ind et sted. Pengene går til istandsættelse af lejemålet, hvis du engang skulle flytte ud igen.

Når du skal leje en bolig, betaler du altså typisk et indskud. Beløbet kaldes et boligindskud, hvis det er et almennyttigt boligselskab og et depositum, hvis det er et ikke almennyttigt boligselskab. Størrelsen på et indskud varierer, men typisk ligger det et sted mellem 12.000-35.000 kroner. Det kan være en udfordring at betale så stort et beløb med kort tidsvarsel, og derfor kan du være nødt til at søge andre finansieringsmuligheder.

Du behøver ikke takke nej – lån til indskud og flyt hurtigt ind

Det er ærgerligt at skulle takke nej til et tilbud, som du egentlig ønsker at takke ja til.

Boligmarkedet er i forvejen svært at komme ind på, og derfor er det vigtigt at slå til, når de gode tilbud byder sig. Hvis du står i en situation, hvor du mangler økonomisk hjælp til at sikre dig din drømmebolig, kan du altså med fordel supplere med et lån til indskud. Det kan være en langsommelig proces at gå i banken for at søge om et lån til indskud. Først skal du have vurderet din økonomiske situation, og efterfølgende skal du indsende en masse dokumentation. Herefter skal du kreditvurderes, og det kan tage et stykke tid.

Hurtigt, nemt og overskueligt – Zaplos løsning

Hos Zaplo tilbyder vi dig annuitetslån fra 5000-25.000 kroner. Vi giver dig de bedste forudsætninger for et vellykket lån til indskud, da det både er fleksibelt og sikkert på én og samme tid.

Du får:

  • Hurtig udbetaling
  • Medindflydelse – allerede fra start
  • Stort overblik og gennemsigtighed
  • Mulighed for løbende at justere på dine månedlige udbetalinger

Din sikkerhed –hos Zaplo prioriterer vi din sikkerhed højt, og vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse. Derfor beder vi dig om at tage stilling til afviklingen af dit lån – allerede ved oprettelsen. Vi tror nemlig på, at din medbestemmelse er med til at skabe succesoplevelser.

Din fleksibilitet – vi giver dig fleksibilitet og tager derfor altid udgangspunkt i din økonomi. Hvis du får brug for at udsætte ydelsen på dit lån henover et par måneder, kan du blot logge ind og udskyde dit månedlige afdrag. Det kræver kun et enkelt klik.

Hvorfor vente?

Den rigtige bolig kan være svær at finde, og er det alligevel lykkes dig, hvorfor så vente? Zaplo kan hjælpe dig med at finansiere indskuddet, så du kan slå til mens tid er. Hos os kan du låne mellem 5.000 – 25.000 kr. og dele betalingen op i nemme bidder.

Vi udbetaler med det samme – uanset hvornår du ansøger!

13.05.2019