Indskudslån – At låne til indskud


lån til indskud

Står du i en situation, hvor du har fået tilbudt den perfekte lejebolig, men mangler penge til at betale for indskuddet? Det er en kedelig situation at stå i, men du kan heldigvis gøre noget ved det. Hos Zaplo er der hjælp at hente, så du ikke behøver at sige nej til denne fantastiske mulighed. Hvis du læser videre, vil vi komme ind på, hvordan du tager et indskudslån, lån til depositum eller et lån til noget helt tredje. Du har uendelige muligheder hos Zaplo!

Hvad er et indskud?

Et indskud er det beløb, du betaler til udlejer, når du flytter ind et sted. Pengene går til istandsættelse af lejemålet, hvis du engang skulle flytte ud igen.

Når du skal leje en bolig, betaler du altså typisk et indskud. Beløbet kaldes et boligindskud, hvis det er et almennyttigt boligselskab og et depositum, hvis det er et ikke almennyttigt boligselskab. Størrelsen på et indskud varierer, men typisk ligger det et sted mellem 12.000-35.000 kroner. Indskuddets størrelse afhænger, som regel, af huslejens størrelse, da det oftest er mellem 1-3 måneders husleje.  


Det kan være en udfordring at betale så stort et beløb med kort tidsvarsel, og derfor kan du være nødt til at søge om et lån til indskud, altså et indskudslån, eller et lån til depositum, afhængigt af hvilket boligselskab, du er i kontakt med. Nedenfor vil vi komme ind på de forskellige finansieringsmuligheder for et indskudslån, hvor vi kigger på, hvad du kan gøre – uanset om boligselskabet er almennyttigt eller ej.

Du behøver ikke takke nej – tag et indskudslån og flyt hurtigt ind

Det er ærgerligt at skulle takke nej til et tilbud, som du egentlig ønsker at takke ja til. Boligmarkedet er i forvejen svært at komme ind på, og derfor er det vigtigt at slå til, når de gode tilbud byder sig. Hvis du står i en situation, hvor du mangler økonomisk hjælp til at sikre dig din drømmebolig, kan du altså med fordel styrke din finansielle gennemslagskraft med et indskudslån.

Du har flere forskellige finansieringsmuligheder, hvis du leder efter et indskudslån. Hvis du ikke vil tage et indskudslån af venner eller familie, kan du gå i banken, da du kan låne til indskuddet der. Du skal bare vide, at det kan være en langsommelig proces at gå i banken for at søge om et lån til indskud. Først skal du have vurderet din økonomiske situation, og efterfølgende skal du indsende en masse dokumentation. Herefter skal du kreditvurderes, og det kan tage et stykke tid.

At låne i banken er som regel lidt billigere, end de andre muligheder, men det har også sin pris. Hvis du skal slå til lige nu og her, hvilket oftest er tilfældet ved lejeboliger, specielt i storbyerne, skal ansøgningsprocessen til et indskudslån ikke skade dine chancer for at flytte ind i drømmeboligen.

Hvis bankens ansøgningsproces er for langsom, kan du også bare finde indskudslånet via et online kreditinstitut. Her går tingene meget hurtigere, og du kan endda have pengene med det samme, hvilket er tilfældet hos os, Zaplo. Vi udbetaler så snart din ansøgning er godkendt. På den måde kan du slå til med det samme. Det er en anelse dyrere, men du er sikret drømmeboligen, fordi du kan slå til med det samme.  

Lån til depositum

Hvis der er tale om en lejebolig, som ikke er almennyttig, gælder de samme finansieringsmuligheder, som ved indskudslånet. Vilkårene er desværre de samme, uanset om boligen er almennyttig eller ej, da efterspørgslen er massiv i storbyerne. Man skal slå til, når drømmeboligen byder sig.

Hvis du skal låne til depositum, kan du gå via banken, dog med de samme forbehold som før. Det tager længere tid, og du er overladt til din bankrådgivers tidsplan, som kan være kritisk, hvis udlejer vil have indbetalingen på dagen.

Hos Zaplo har du stadig de samme muligheder som nævnt før, hvor du kan låne til depositummet. Du får svar på din ansøgning med det samme, og pengene kommer ind på din konto med det samme  – hvorfor vente?

Lån til indskud eller depositum – Hurtigt, nemt og overskueligt – Zaplos løsning

Hos Zaplo tilbyder vi dig annuitetslån fra 5000-25.000 kroner. Vi giver dig de bedste forudsætninger for et vellykket lån til indskud, altså indskudslån, da det både er fleksibelt og sikkert på én og samme tid. Det eneste du skal bruge for at ansøge om et indskudslån er dit NemID, CPR-nummer og to minutter af din tid.

Derudover får du:

  • Hurtig udbetaling – du har indskudslånet på din konto med det samme!
  • Medindflydelse – allerede fra start
  • Stort overblik og gennemsigtighed ved alle vores lån
  • Mulighed for løbende at justere på dine månedlige udbetalinger

Din sikkerhed – hos Zaplo prioriterer vi din sikkerhed højt, og vi ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse. Derfor beder vi dig om at tage stilling til afviklingen af dit indskudslån – allerede ved oprettelsen. Vi tror nemlig på, at din medbestemmelse er med til at skabe succesoplevelser. 

Din fleksibilitet – vi giver dig fleksibilitet og tager derfor altid udgangspunkt i din økonomi. Hvis du får brug for at udsætte ydelsen på dit indskudslån henover et par måneder, kan du blot logge ind og udskyde dit månedlige afdrag. Det kræver kun et enkelt klik.

Hvorfor vente med indskudslånet?

Den rigtige bolig kan være svær at finde, og er det alligevel lykkes dig, hvorfor så vente? Zaplo kan hjælpe dig med at finansiere indskuddet med et fleksibelt og sikkert indskudslån, så du kan slå til mens tid er. Hos os kan du låne mellem 5.000 – 25.000 kr. og dele betalingen op i nemme bidder.

Vi udbetaler med det samme – uanset hvornår du ansøger!

13.05.2019