Ferielån


lån til ferie

Ferierejser er et fantastisk afbræk fra hverdagen, og det har vi alle sammen brug for engang imellem. At rejse væk, at opleve noget nyt og komme hjem med fornyet energi.

Nogle gange er det nok med en forlænget weekend og kortere udflugter, men de hjælper som regel ikke i så lang tid ad gangen. Man har typisk brug for en længere ferie for at kunne ”koble fra” og virkelig hvile sig.

Det er desværre bare ikke altid lige så nemt at finansiere en længere rejse – nogle gange har man brug for et lån til ferie.

Det er bare ikke altid lige nemt at finansiere en længere ferie, og derfor kan du typisk få brug for at låne penge til din rejse. Med et rejselån får du pludselig mulighed for at gøre dine drømme til virkelighed – lige når du har brug for det.

Ferielån – hvornår er det smart at tage et?

Er det ikke første gang, du skal på en længere ferie, så ved du garanteret allerede, at priserne på flybilletter og ophold svinger meget i løbet af året. Jo længere tid du venter med at booke din rejse, desto dyrere bliver den typisk også.

Hvis du vil på ferie til rimelige priser, bør du altså bestille opholdet i god tid. Tiden overlapper sjældent med det tidspunkt, du får dine feriepenge udbetalt. Derfor kan du nogle gange med fordel vælge at benytte dig af andre løsninger – eksempelvis ved at tage et lån til din rejse.

Hvis du står i den situation, har Zaplo.dk den perfekte løsning til dig – nemlig et attraktivt ferielån

Lån til din rejse og køb den i god tid, så du kan begynde at glæde dig allerede i dag. Med et ferielån hos Zaplo.dk kan du booste dit feriebudget her og nu og bestille din rejse, mens priserne stadig er lave.

Hvordan fungerer et ferielån hos Zaplo.dk?

Et ferielån hos Zaplo.dk er både hurtigt, nemt og effektivt. Du kan ansøge på 2 minutter og få pengene på kontoen med det samme via straksudbetaling. Derudover giver Zaplos annuitetslån dig en masse muligheder for fleksibel tilbagebetaling.

Med vores lån til ferie kan du:

  • Udskyde dine afdrag og forlænge løbetiden
  • Indbetale ekstra uden at det koster ekstra
  • Forkorte lånets løbetid og spare renterne
  • Indfri dit lån, når du vil – uden omkostninger

Ved at tage et rejselån kan du opleve friheden til selv at bestemme! Lige så snart du har booket dit ferieophold, kan du begynde at slappe af, fordi det vigtigste er faldet på plads.

Tilbagebetaling af ferielån – få flere penge til din rejse!

Når det kommer til tilbagebetalingen af dit ferielån hos Zaplo, kan du have fuldstændig ro i sindet. Vi har nemlig gjort det så fleksibelt for dig som overhovedet muligt.

Derudover kan du frit vælge at benytte dig af vores afdragsfrihedsfunktion. På denne måde kan du faktisk udskyde dit afdrag, hvis du stadig ikke har fået udbetalt dine feriepenge. Du kan vælge at udskyde dit afdrag i helt op til 1 år, så længe du bare betaler de månedlige renter af dit lån.

Vi anbefaler dog, at du indfrier dit ferielån så snart, du kan. Vores lån er ikke beregnet til at vare i flere år, og du vil sikkert få mere glæde af at bruge flere penge på din ferierejse, end på rentebetalinger. Det er jo meget sjovere!

Zaplo.dk er der kun for at gøre livet sjovere for dig. Er du klar til at låne og booke din ferierejse? Lad os komme i gang!

Optag lån

Rejseklar? Hvorfor vente?

Solens varme, turkisblåt vand og kolde drinks… Kan du se det for dig? Hvorfor vente? Zaplo kan hjælpe dig med at komme afsted på ferie. Hos os kan du låne mellem 5.000 – 25.000 kr. og dele betalingen op i små bidder.

Vi udbetaler pengene med det samme – uanset hvornår du ansøger!

13.06.2019