Lån til ferie og få de bedste rejsetilbud


lån til ferie

Ferierejser er et fantastisk afbræk fra hverdagen, og det har vi alle sammen brug for en gang imellem. At rejse væk, at opleve noget nyt og komme hjem med fornyet energi.

Nogle gange er det nok med en forlænget weekend og kortere udflugter. Men de hjælper som regel ikke i så lang tid ad gangen. Man har brug for en længere ferie for at kunne ”koble fra” og virkelig hvile sig.

Det er desværre bare ikke altid lige så nemt at finansiere en længere rejse – nogle gange har man brug for et lån til ferie.

Hvornår er det smart med et lån til ferie?

Er det ikke første gang, du skal på en længere ferie, så ved du allerede, at priserne på flybilletter og ophold svinger meget i løbet af året. Jo længere man venter med at booke, desto dyrere bliver de.

Hvis man vil på ferie til rimelige priser, skal man altså nå at bestille opholdet i god tid. Og den tid overlapper for det meste ikke med det tidspunkt, man får sine feriepenge udbetalt.

Hvis du står i den situation, har Zaplo.dk den perfekte løsning til dig – nemlig et lån til ferie.

Lån til ferie, og køb din rejse i god tid, så du kan begynde at glæde dig allerede nu. Med et lån hos Zaplo.dk kan du booste dit feriebudget her og nu og bestille din ferierejse, mens priserne stadig er lave.

Lån til ferie, og kom først i køen til de bedste ferietilbud

Med et ferielån hos Zaplo.dk kan du få mellem 5.000,- og 25.000 kr. til en fantastisk rente. Zaplos lån til ferie er et lån med afdrag, så du kan betale det tilbage løbende.

Hvis du står i den situation, hvor du skal booke din ferierejse her og nu, og ikke har fået dine feriepenge udbetalt endnu, er et ferielån den perfekte løsning. Du kan nemlig både nå at bestille dit ferieophold i god tid og indfri dit lån lige så snart, du får feriepengene på kontoen.

Hvordan fungerer ferielån hos Zaplo.dk?

Et lån til ferie hos Zaplo.dk er hurtig, nem og effektiv. Du kan ansøge på 2 minutter og få pengene på kontoen med det samme.

Ferielån hos Zaplo.dk giver dig derudover en masse muligheder for fleksibel tilbagebetaling.

Med vores lån til ferie kan du:

  • Udskyde dine afdrag og forlænge løbetiden
  • Indbetale ekstra uden at det koster ekstra
  • Forkorte lånets løbetid og spare renterne
  • Indfri dit lån, når du vil – uden omkostninger

Lån til ferie, og oplev friheden til at bestemme selv! Lige så snart, du har booket dit ferieophold, kan du begynde at slappe af, fordi det vigtigste er faldet på plads.

Tilbagebetaling af lån – få flere penge til din ferierejse!

Når det kommer til tilbagebetaling af dit lån til ferie, kan du have fuldstændig ro i sindet, fordi Zaplo.dk har gjort det så fleksibelt. Du kan betale tilbage både når du får dine feriepenge, og når du er kommet hjem fra rejsen – det vælger du selv. Så længe du betaler de månedlige renter, kan du udskyde dine afdrag i helt op til 1 år.

Vi anbefaler dog at indfri dit lån til ferie så snart, du kan. Vores lån er ikke beregnet til at vare i flere år, og du vil sikkert få mere glæde af at bruge flere penge på din ferierejse, end på rentebetalinger. Det er jo meget sjovere! Og Zaplo.dk er der kun for at gøre livet sjovere for dig. Er du klar til at låne og booke din ferierejse? Lad os komme i gang!

Optag lån

Rejseklar? Hvorfor vente?

Solens varme, turkisblåt vand og kolde drinks… Kan du se det for dig? Hvorfor vente? Zaplo kan hjælpe dig med at komme afsted på ferie. Hos os kan du låne mellem 5.000 – 25.000 kr. og dele betalingen op i små bidder.

Vi udbetaler pengene med det samme – uanset hvornår du ansøger!

13.06.2019