Lån 20.000 kr. til dig selv


lån 20000 til dig selv

Er du lige flyttet ind i en ny lejlighed? Og drømmer du om at møblere den på en helt bestemt måde? Et lån på 20.000 kr. kan hjælpe dig godt på vej til at få realiseret dine drømme.

Hos Zaplo synes vi ikke, at du skal gå på kompromis med dit eget hjem. Det er nemlig her, du skaber dine trygge rammer. Derfor synes vi, at du skal have lov til at indrette dit hjem, præcis som du vil.

Det kan også være, at du står i en situation, hvor du bare har brug for et afbræk fra hverdagen og tage på en længere ferie. Det er ikke altid, budgettet rækker til det, men ferier og kvalitetstid er typisk en nødvendighed for at få overskud i hverdagen.

Lån 20.000 kr., og få hjælp med at få opfyldt mange af dine behov – du bestemmer helt selv, hvordan du vil bruge pengene.

Optag lån

Lån 20.000 kr. med Zaplo – dit sikre valg

Hos Zaplo ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for et vellykket lån. Derfor har vi sikret os, at vores lån giver dig sikkerhed og fleksibilitet på én og samme tid. Lån 20.000 kr. med ro i sindet.

Lån 20.000 kr. uden sikkerhed. Når du optager et lån på 20.000 kroner hos os, bliver du aldrig bedt om at stille dine private ejendele i pant for dit lån. Det betyder, at du ikke behøver at frygte for at skulle give afkald på dine ting.

Din sikkerhed. Vores annuitetslån er et sikkert valg, fordi vi beder dig om at tage stilling til den månedlige ydelse, når du opretter lånet. Det gør vi for at sikre os, at du får lagt en plan for dit lån – allerede fra start.

Derudover får du også et stort overblik over låneperioden, hvilket vi synes er vigtigt for dig. Lån 20.000 kr. hos Zaplo, og hav fuldstændig styr på din økonomi.

Din fleksibilitet. Det er nemlig ganske almindeligt, at du i nogle måneder vil have et mindre rådighedsbeløb. Det ønsker vi at imødekomme, og derfor har vi en løsning til dig.

Hvis du havner i en situation, hvor du har brug for at udsætte dit låns afdrag, kan du blot benytte dig af vores afdragsfrihedsgebyr. Hermed slipper du for at afdrage på lånet. Lån 20.000 kr., og bestem selv over dit lån.

Optag lån

Zaplo – din hurtige vej til et lån på 20.000 kr.

Hos Zaplo står vi klar til at udbetale dine penge i en fart. Det er vi, fordi vi ved, at du lige pludselig kan få brug for det.

Derfor giver vi dig mulighed for at have dine penge på din konto, så snart du har fået godkendt din ansøgning. Vi udbetaler med det samme – uanset hvornår du ansøger.

Du kan altså få indfriet dine ønsker i løbet af meget kort tid ved at benytte dig af Zaplo, når du står og skal låne 20.000 kr.

Du skal blot:

  • Ansøge ved brug af dit NemID
  • Afvente din godkendelse
  • Du vil have dine penge på din konto med det samme

Lyder det som noget for dig? Lån 20.000 kr. nemt og hurtigt hos Zaplo! Besøg Zaplos hjemmeside, og kom godt i gang.

Hvorfor vente?

Trænger du til at forkæle dig selv? Hvorfor så vente?
Zaplo kan hjælpe dig med at få dækket dine behov. Hos os kan du låne fra 5.000 – 25.000 kr. og dele betalingen op i nemme bidder.

Ansøg i dag, du modtager pengene med det samme!

20.05.2019