Hvad er et kreditlån?


Et kredit lån er et hjemmelavet udtryk, som typisk forbindes med penge, der bliver stillet til rådighed for dig af din lånudbyder. Det betyder, at du får frigjort et pengebeløb på din konto, som du herefter kan tage i brug. Du betaler typisk kun renter dét sekund, du vælger at hæve penge fra din kredit.

Ligesom med mange andre lånudtryk, eksisterer udtrykket kredit lån faktisk ikke, og derfor kan der ofte opstå forvirring omkring, hvordan et kredit lån skal forstås.

Kreditlån – et udtryk for to forskellige låntyper

Det hjemmelavede udtryk – kreditlån – kan dække over to forskellige slags lån; en kredit og en kassekredit. Uanset om der er tale om en kredit eller en kassekredit, er begge låntyper typisk præget af høje renter, fordi du betaler for lånets fleksibilitet. Et kreditlån er altså i virkeligheden slet ikke noget produkt.

En kassekredit skal du typisk i banken for at optage, og det kan tage sin tid. Først skal du have arrangeret et møde med din bankrådgiver, og derefter skal du opgive personlige oplysninger for at kunne blive kreditvurderet. Denne kreditvurdering foregår på bankens egne præmisser, og vil derfor være mere dybdegående. Derudover forventer banken også, at du stiller sikkerhed for lånet, og det kan være ubehageligt.

En kredit er typisk nem og hurtig at optage, men det kan være svært at danne sig et overblik over lånets omkostninger. Derudover er renterne typisk endnu højere, da du betaler for den hurtige løsning.

Zaplo – vi giver dig de bedste forudsætninger for et fordelagtigt lån

Hos Zaplo tilbyder vi dig et annuitetslån, der giver dig de bedste forudsætninger for ikke at blive fanget i en gældsspiral. Hvis først dette sker, er det nemlig svært at komme ud af igen. Derfor er det vigtigt at undersøge fordele og ulemper ved et lån, inden du tager et.

Hos Zaplo lader vi dig tage stilling til, hvor meget du vil afdrage med hver evig eneste måned – allerede ved lånets oprettelse. Det gør du i vores låneberegner, hvor du vælger ét beløb, du vil betale hver måned. Dette er en garanti for selv, som gør, at du undgår at havne i en situation, hvor du kun betaler af på dit låns renter. Det kan nemlig ende med at blive rigtig dyrt for dig, hvis dette først sker. Derfor er det ekstra vigtigt, at du vælger en lånudbyder, der garanterer dig de bedste forudsætninger for et fordelagtigt lån.

Zaplos løsning – dine fordele

Der er mange fordele ved at vælge Zaplo. Vi garanterer dig ro i maven, fordi vores produkt er præget af en enorm gennemsigtighed, der er til fordel for dig selv. Vi tilbyder dig et fleksibelt lån, som tager udgangspunkt i din økonomi.

Med Zaplo får du:

  • Udbetaling på én time, såfremt du er kunde hos Nordea
  • Selvstyring af dit lån
  • Mulighed for at udskyde dit afdrag
  • Mulighed for at forhøje dit lånebeløb
  • Mulighed for at indbetale ekstra penge – gratis

Vi udbetaler pengene med det samme.

Zaplos filosofi – frihed under eget ansvar

Vi giver dig frihed under ansvar og medbestemmelse fra start til slut. Det gør vi, fordi vi mener, at der ikke er én økonomi, der er identisk med en anden. Det stiller selvfølgelig et større krav til os, som vi har sørget for at leve op til.

Nogle gange kan du få brug for at op- eller nedjustere på dit låns månedlige udgifter, og det har vi derfor gjort muligt for dig. Vi ønsker nemlig ikke, at du skal påvirkes af et økonomisk udsving, og derfor har vi gjort det muligt for dig at få fuld indflydelse.

03.05.2019