Forbrugslån – oversigt over dine muligheder


forbrugslån

Hvad er et forbrugslån?

Forbrugslån er en paraplyterm for alle typer lån uden sikkerhed. Det kan blandt andet være kviklån, mini- og mikrolån samt kassekreditter. Afbetalingsaftaler er også en form for forbrugslån. Der deler du betalingen op i nemmere bider.

Hvad kendetegner et forbrugslån?

Et forbrugslån er ikke øremærket og kan bruges til lige det, du vil. For det meste kan du også vælge, om du vil bruge alle pengene på én gang eller hæve dem løbende. Forbrugslån uden sikkerhed er derfor fleksible og nemme at tilpasse dine behov.

Et typisk forbrugslån uden sikkerhed kan optages hurtigt. Spørgsmålet er, hvor hurtigt långivere kan overføre pengene.

Ved nogle lån går der 2-14 dage, før du har pengene stående på din konto. Ved andre kan det tage nogle timer. Med Zaplo går der kun én time, hvis du er kunde hos Nordea. Ellers vil du have pengene på din konto næste hverdag – du skal blot afsende din ansøgning inden kl. 15.30.

Når dit lån skal betales tilbage, vil det typisk også gå hurtigt ved et forbrugslån uden sikkerhed. Normalt har disse lån en kort afbetalingsperiode, som varierer fra nogle uger til nogle få år.

Zaplo har udviklet et forbrugslån uden sikkerhed, som er nemt at administrere og styre. Læs videre her og find ud af, hvordan vores lån adskiller sig fra andre.

Online forbrugslån hos Zaplo – dine fordele

Zaplos lån tilpasser sig dit liv, og ikke omvendt. Vi er stolte over at kunne tilbyde et hurtigt og fleksibelt forbrugslån online, som du bliver glad for.

Vores ansøgningsproces er hurtig, nem og overskuelig. Det tager nogle minutter og et par klik – så er du i gang. Vi beskriver det trin for trin længere nede på siden.

Du kan selv bestemme, hvor lang tid du vil bruge på tilbagebetalingen. Zaplo giver dig mulighed for at lave ekstra indbetalinger, uden at det koster dig noget. På den måde kan du forkorte din afbetalingstid.

Vil du hellere forlænge din afbetalingsperiode? Klik på afdragsfrie måneder og udskyd din betaling. På en afdragsfri måned betaler du kun de månedlige renter. På den måde kan du forlænge din afbetalingsperiode med op til 12 måneder.

Hvis dit lån er under 25.000 kr., kan du ansøge om at højne dit lånebeløb. Det kan nogle gange give dig mere luft i økonomien og forlænge din afbetalingsperiode.

Med Zaplos forbrugslån online har du meget frihed i forhold til, hvordan, hvornår, og hvor meget du afdrager. Hvordan fungerer det?

Klik. Tjek. Zaplo.

Zaplo går op i, at forbrugslån online skal være nemt for dig. Derfor har vi gjort alt digitalt. Du behøver ikke at skrive mails og vente på svar, eller stå i telefonkø for at ringe til os. Vil du ændre noget ved dit forbrugslån? Klik. Tjek.

Når du optager et forbrugslån online, får du din egen digitale profil. Den fungerer ligesom dine profiler på sociale medier. På den måde er du altid et par klik væk fra at stoppe dine tilbagebetalinger, starte dem igen, eller sætte dit lånebeløb op.

Alle disse features er kun din startpakke. Vi er konstant i gang med at opdatere vores lånestyringssystem og gøre det mere brugervenligt for dig. Derfor kan du i den nærmeste fremtid forvente endnu flere muligheder for at administrere dit forbrugslån hos Zaplo.

Hvilke krav skal man opfylde for at kunne optage et forbrugslån?

Inden du går i gang med at søge om forbrugslån uden sikkerhed, er der nogle krav, som du skal være opmærksom på.

For at kunne ansøge om lån skal du:

 • Have en folkeregisteradresse i Danmark
 • Ikke benytte dig af adressebeskyttelse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en bankkonto hos én af de danske banker
 • Være over 20 år gammel
 • Have et NemID

Sidst, men ikke mindst, må du ikke være registreret i Debitor Registret (Bisnode) eller RKI (Experian), når du ansøger om forbrugslån uden sikkerhed.

Er du i tvivl om, hvorvidt du er registreret i RKI? Klik her og tjek det direkte hos Experian. For Debitor Registret kan du klikke her og få et svar om, hvorvidt du er registreret.

Forbrugslån uden sikkerhed – din ansøgning

Har du besluttet dig for at søge om lån hos Zaplo? Start med vores låneberegner og indtast dit ønskede lånebeløb i det øverste felt. Derefter vil du kunne se, hvor meget du kommer til at skulle betale tilbage hver måned.

Dette beløb er dog ikke fastsat endnu – Zaplo giver dig frihed til at vælge selv.

Vil du have et forbrugslån med lav rente? Indtast et højere tilbagebetalingsbeløb i feltet. Ved at justere beløbet ned kan du på den anden side have et billigt forbrugslån hver måned. Dette vil dog gøre dine samlede omkostninger større.

Prøv dig frem med at skrue op og ned for indbetalingsbeløbet og se, hvordan du kan få det billigste forbrugslån med lav rente.

Når du har indstillet dine månedlige afdrag, regner vores system alt andet for dig. Her får du at vide:

 • Hvor mange måneder din tilbagebetalingsperiode vil vare
 • Hvor meget lånet vil koste
 • Det samlede tilbagebetalingsbeløb
 • Det præcise beløb, du kommer til at betale hver måned

Hvis du er tilfreds med vores beregninger, kan du starte din ansøgningsproces med et klik.

Billigt forbrugslån – sådan gør du

Billigt forbrugslån kan være svært at finde. Her er et par tips til, hvordan du kan få et billigt forbrugslån med lav rente.

 • Har du et forbrugslån hos Zaplo? Det, du kan gøre hér, er at benytte dig af muligheden for at indbetale ekstra hver måned. På den måde forkorter du tilbagebetalingsperioden og får et forbrugslån med lav rente.
 • Hvis dit lån kan vente, overvej at tage et forbrugslån med lav rente i banken. Det er et billigt forbrugslån, dog tager det længere tid at optage. I en bank skal du igennem en længere vurderingsproces og have helt tjek på økonomien inden du bliver godkendt til et billigt forbrugslån.
 • Hvis du allerede har optaget flere små lån hos forskellige lånudbydere, kan du spare penge ved at lægge dem sammen i et samlelån. På den måde får du et billigt forbrugslån med lav rente i forhold til det, du betaler til forskellige långivere.

Har du flere spørgsmål til, hvordan du får et forbrugslån med lav rente, eller hvordan du ansøger om et billigt forbrugslån?

Læs mere i vores blog eller kontakt os og lad os hjælpe dig med dine spørgsmål.

11.03.2019