Computer på afbetaling


computer på afbetaling

Er du på udkig efter en ny computer? Det er typisk dyrt at købe en helt ny computer, og derfor kan det nogle gange være nødvendigt med en økonomisk hjælpende hånd. Hvis du ikke har pengene nu og her, kan du blandt andet vælge at købe en computer på afbetaling eller tage et lån.

Hvis du vælger at købe din computer på afbetaling, skal du være opmærksom på, at det typisk vil komme til at koste dig ekstra, grundet renter og gebyrer. Derfor er det vigtigt at undersøge de totale omkostninger ved løsningen, inden du træffer den endelige beslutning.

Lad Zaplo hjælpe dig!

Køb din computer på afbetaling – fordele og ulemper

Først og fremmest bør du overveje hvilken type computer, du har brug for. Her kan du starte med at spørge dig selv, hvad du skal bruge den til.

Hvis du skal bruge din computer til gaming, bør du overveje en stationær computer, som har en højere kapacitet. Omvendt, hvis du blot skal bruge din computer til skolen eller arbejdet, kan du med fordel vælge en bærbar computer. Den fylder mindre og er nem at have med på farten.

Fordelene ved at købe din computer på afbetaling er, at du betaler et fast beløb om måneden, som typisk ikke er særlig højt. Løsningen er til gengæld sjældent gratis for dig, og derfor er det også vigtigt at undersøge, hvad der bedst kan betale sig for dig.  

En af ulemperne ved at købe en computer på afbetaling er, at du typisk ikke får samme økonomiske fleksibilitet, som du ville kunne få ved andre lånformer. Det kan hurtigt blive en vane at købe produkter på afbetaling, fordi det er så nemt. Det kan resultere i, at du mister overblikket over de totale omkostninger, og det kan ende med at blive en rigtig dyr fornøjelse for dig. Derfor bør du altid være opmærksom.

Dine grunde til at tage et lån til en computer

Hvis du pludselig får brug for at tage et hurtigt lån til en computer, kan du hurtigt og nemt benytte dig af Zaplos’ løsning.

Der kan nemlig være mange grunde til, at du pludselig står i en situation, hvor du er nødt til at tage et lån til en computer.

Det kan være, at du pludselig skal til at starte på et nyt studie, hvor det er vigtigt for dig at have det helt rigtige udstyr – allerede fra start. Her kan en velfungerende computer få en stor betydning for din studietid.

Andre gange når din computer blot til et punkt, hvor den ikke længere fungerer, fordi den er blevet for gammel. Det kan være svært at forudse disse situationer, og derfor kan du få brug for lidt økonomisk hjælp, hvis uheldet skulle være ude.

I disse situationer har du altid mulighed for at tage et lån til en computer igennem Zaplo. Hvis din computer eksempelvis koster 12.000 kroner, og du blot skal bruge et supplement, har du også mulighed for at optage et mindre lån hos Zaplo.

Du skal blot indstille låneberegneren til det ønskede beløb.

Lån til en computer – Zaplos løsning

Hos Zaplo tager vi kampen op imod kedelige situationer ved at tilbyde annuitetslån, hvor du selv bestemmer, hvad din månedlige ydelse skal ligge på.

Det giver dig automatisk mulighed for at tilpasse dit lån til din egen privatøkonomi. Derudover får du udbetalt pengene med det samme, så du ikke skal vente længe med at købe din nye computer. Vi tror nemlig på, at du får den bedste oplevelse, når du selv tager del i beslutningsprocessen.

Vores lån er fleksible, og derfor kan du altid benytte dig vores afdragsfrihedsfunktion. Den giver dig mulighed for at udskyde dit afdrag på lånet, hvis du pludselig ikke er i stand til at betale af på dit lån den enkelte måned.

Hvad venter du på? Tag et lån hos os her og nu og køb din nye computer i dag. Vi udbetaler med det samme med vores straksudbetaling! Du har ikke mulighed for at tage et lån hos os, hvis du allerede er registreret i RKI eller Debitorregistret.

Ansøg om lån her:

30.09.2019