Min profil på Zaplo.dk


Min profil på Zaplo.dk

Har du tjekket din profil på Zaplo.dk? Her får du adgang til en række funktioner, der letter både optagelsen af nye lån og tilbagebetalingen på nuværende. Du kan fx tilføje et betalingskort til din konto, så vi automatisk kan trække dine månedlige afdrag. Læs mere her.

Min profil på Zaplo.dk
Zaplo.dk har vi gjort det nemt for dig at se information om dine lån. Det kan du gøre via din profil. Her kan du bl.a. se, hvor meget du har lånt, hvor store dine afdrag er, og hvornår det næste afdrag på dit lån forfalder. Det giver dig et rigtig godt overblik, og du kan derfor langt nemmere administrere dit privatbudget, når du ved hvad du skal afdrage med næste måned.

Mit lån på Zaplo.dk
Under ”Mit lån” på Zaplo.dk kan du også ansøge om nye lån. Du kan bruge vores låneberegner til at vælge kreditbeløb og ønsket månedlig ydelse, hvorefter systemet automatisk beregner nøgletallene for det valgte lån. Se fx de årlige omkostninger i procent, det samlede tilbagebetalingsbeløb og alle de kreditomkostninger, der er ved det valgte lån. Når du efterfølgende har sammenlignet de forskellige lån og gennemgået dit privatbudget, kan du nemt og enkelt klikke ”Ansøg nu”, hvorefter pengene udbetales til din konto. Nemmere bliver det ikke at låne penge.

Opdater dine oplysninger
Når du er logget ind, har du ligeledes adgang til at se de oplysninger, Zaplo.dk har om dig. Det er fx din adresse, e-mail, dit telefonnummer og din bankoplysninger, som du med ganske få klik kan ændre. Det er vigtigt, at du sørger for, at dine oplysninger er opdaterede, da vi så kan give dig en meget bedre personlig service, og du modtager al information fra os. Vi anbefaler ligeledes, at du klikker Ja tak til at modtage vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret om nyheder og ændringer hos Zaplo.dk.

Som en ekstra mulighed kan du også vælge at tilknytte et betalingskort til din profil. Et betalingskort sikrer, at vi automatisk kan trække dine månedlige afdrag på dit kort, og du behøver derfor ikke længere manuelt at overføre fra din bankkonto hver gang, du skal betale et afdrag. Find punktet ”Automatiske betalinger” under mine indstillinger, klik ”Vælg”, hvorefter du kan tilføje dit VISA/Dankort til din konto.

04.11.2016