Lån via SMS


sms lån

Ønsker du at tage et SMS lån nu – direkte fra din mobil? Vi giver dig muligheden hos Zaplo! Et lån via SMS er i dag en populær låntype. Det er den, fordi den imødekommer de moderne problematikker, hvor travlhed typisk er en af de helt store syndebukke.

Hvorfor du bør tage et lån via SMS

Du ved aldrig, hvornår du står og mangler penge. Men én ting er sikkert – du har sandsynligvis din mobil på dig, når det sker. Hvis du har det, behøver du ikke at stå i den kedelige situation særlig længe.

Hos Zaplo ønsker vi nemlig at kunne hjælpe dig. Derfor tilbyder vi et SMS lån med hurtig udbetaling, når du står og har brug for det.

De mange fordele og få ulemper

De højere renter ved et lån via SMS opvejes hurtigt af alle fordelene. Det er nemlig både nemt, hurtigt og bekvemt at tage et lån hos Zaplo, og du skal ikke stille noget i sikkerhed. Du kan altså trygt læne dig tilbage i din bil – den er der ikke nogen, der render med.

Desuden bestemmer du selv, hvor længe du vil betale renter.

Hvordan bliver jeg godkendt til et lån via SMS?

For at kunne ansøge om lån skal du:

  • Have en folkeregisteradresse i Danmark
  • Ikke benytte dig af adressebeskyttelse
  • Have et dansk telefonnummer
  • Have en bankkonto hos én af de danske banker
  • Være over 20 år gammel
  • Have et NemID

Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Begge betegnelser er registre for dårlige betalere, og RKI er Danmarks største.

Lån hurtigere med NemID’s nøgleapp

Et lån via SMS fungerer ikke som før i tiden, hvor du blot skulle sende en SMS afsted. I dag skal du bruge dit NemID til at blive godkendt. Det kan virke besværligt at skulle stå med et traditionelt nøglekort og logge ind med sit NemID på farten.

Det har NemID heldigvis selv gjort noget ved. Det er i dag muligt at downloade en gratis NemID nøgleapp. Appen er specielt brugbar på farten, da du kan springe den manuelle proces over med det traditionelle nøglekort. I stedet for får du direkte adgang fra din smartphone eller tablet – uden at skulle have dit nøglekort på dig.

Det bliver kaldt for et SMS lån, men hvad er det?

Hos Zaplo tilbyder vi et annuitetslån, og dermed ikke et kviklån – SMS. Det betyder dog ikke, at du ikke kan tage et lån hos os over din mobil ved brug af NemID. Det kan du sagtens, og det er både nemt, hurtigt og overskueligt. Ydelsen vil være den samme for dig hver måned, og det giver dig mulighed for at holde bedre styr på dit låns omkostninger. Vi garanterer dig altid en hurtig udbetaling, så du ikke behøver at vente længe.

De forskellige låne-udtryk findes stadig i bedste velgående. Men det hedder altså ikke længere et SMS lån, kvik SMS lån eller andet smart – uanset låntypen. De er alle sammen gamle udtryk, og produktet kan variere, når der er tale om hurtige lån.

28.03.2019