Lån til pensionister


lån til pension

Når du bliver pensioneret, får du som regel frigivet en hel del tid, som du kan bruge på mange forskellige måder.

Som pensionist får du mulighed for at lave en masse nye ting, og du kan blandt andet rejse ud og udforske en masse nye og fantastiske steder i verden. Dine mange års livserfaring har gjort dig i stand til at se verden fra en ny synsvinkel, og derfor kan du også med fordel vælge at rejse noget mere.

Du kan også vælge at starte til nogle forskellige hold-aktiviteter, hvor du vil komme til at møde en masse nye mennesker og samtidig holde din krop i gang. Aktiviteterne gør det nemt for dig at få skabt nye relationer til andre pensionister, hvilket kan være utrolig livsgivende i sig selv.

Hvis du har en passion for kunst eller historie, kan du også vælge at bruge tid på at besøge en masse interessante museer. Derudover findes der mange forskellige fag på HF, som du også kan tilmelde dig – heriblandt historie.

Det kan til gengæld være dyrt at lave alle ting på én gang, og derfor kan det også nogle gange være nødvendigt med en økonomisk, hjælpende hånd.

Det er som regel svært for dig at optage et lån i en almindelig bank, hvis du er pensionist og ikke længere er på arbejdsmarkedet. Mange banker kræver nemlig, at du har dig en fast indkomst, før du kan få lov til at optage et lån, og derfor kan du være tvunget til at ty til andre løsninger.

Hos Zaplo giver vi dig mulighed for at optage et lån til pensionister – nemt og hurtigt! Klik her.

Foretag ændringer i indretningen af din bolig med et lån til pensionister

Som pensionist bruger du typisk ekstra meget tid i din bolig, fordi du ikke længere har lige så mange forpligtelser, som du skal tage dig af – såsom et arbejde.

Derfor er det også vigtigt, at du har indrettet dit hjem på en måde, som gør dig glad. Dit hjem er nemlig din personlige base, og derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, hvordan der ser ud.

Det kan til gengæld være dyrt at lave om på indretningen af dit hjem, fordi nye møbler typisk er dyre at anskaffe sig.

Det mest optimalte ville selvfølgelig være at trække på en opsparing, men hvis du ikke har dig sådan en, kan du altid vælge at optage et lån til pensionister hos Zaplo.

Vi har valgt at gøre det nemt og overskueligt for dig, og du har pengene på din konto i løbet af ét minut. Du bør til gengæld altid sikre dig, at dit lån passer til din økonomi, før du vælger at optage det.

Lån til pensionister – Zaplos løsning

Hos Zaplo ønsker vi at hjælpe dig økonomisk, når du står og har brug for det. Vi prioriterer vores kundeservice højt, og derfor gør vi os også umage for at sikre os, at vores kunder altid får sig en god oplevelse.

Vi tilbyder annuitetslån, hvor du betaler den samme ydelse hver måned, og derfor er du også sikret mod kedelig overraskelser.

Når du optager et lån hos os, får du samtidig følgende 3 fordele:

  • Afdragsfrihedsfunktion
  • Medbestemmelse
  • Straksudbetaling


Afdragsfrihedsfunktion –
du kan altid benytte dig af vores afdragsfrihedsfunktion, hvis du i en given måned ikke har råd til at afdrage på dit lån. Vi har nemlig fuld forståelse for, at du nogle måneder kan have brug for at bruge ekstra penge på andre ting, og derfor tilbyder vi dig et fleksibelt lån.

Fastlæg din månedlige ydelse – når du opretter dit lån, bliver du bedt om at bestemme, hvor meget din månedlige ydelse skal ligge på. Hermed sikrer du dig også en gennemskuelig låneproces og et konstant stort overblik.

Straksudbetaling – når du optager et lån til pensionister hos os, får du udbetalt dine penge med det samme. Deruover tager ansøgningsprocessen kun ét minut.

Du skal til gengæld være opmærksom på, at hvis du allerede er registreret i RKI eller Debitor-registret, kan du ikke optage et lån hos os.

Hvorfor vente? Optag et lån til pensionister med det samme!

27.12.2019