Lån penge – lav rente


Lån penge lav rente

Står du og har brug for et hurtigt lån med en lav rente?

Et hurtigt lån betegnes typisk som et mindre beløb med højere renter. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være dyrt for dig. Mange gange bestemmer du nemlig selv, hvor hurtigt du vil afvikle på dit lån.

Der kan være mange grunde til, at du pludselig står og mangler penge. Hos Zaplo interesserer vi os ikke særlig meget for årsagen – vi vil bare gerne hjælpe dig videre.

Tag styringen – gør det til et lån med en lav rente

Hos Zaplo bestemmer du selv, hvad du i sidste ende vil betale i renter. I vores låneberegner kan du selv indstille den månedlige ydelse på dit lån. Ovenover denne indstilling vil du se, hvor længe det så vil tage dig at betale af på lånet. På denne måde får du altså selv mulighed for at bestemme, hvor meget du kommer til at betale i renter i sidste ende.

Vi ønsker nemlig ikke, at du afvikler på lånet i længere tid end højest nødvendigt, og derfor tilbyder vi et annuitetslån, der typisk afvikles henover 3 til 24 måneder.

Zaplos annuitetslån giver dig de bedste forudsætninger

Vi tilbyder et annuitetslån, hvor du betaler det samme beløb hver måned. På denne måde sikrer vi os, at du får et godt overblik over lånet tidsperiode, afvikling og omkostninger.

Vi giver dig altså de bedste forudsætninger for ikke at havne i en situation, hvor du hver måned kun betaler af på lånets tillagte renter. Disse kedelige situationer kan opstå, hvis der ikke er stor nok gennemsigtighed, når du opretter og afdrager på et lån. Hos Zaplo vil vi gerne sikre os, at vi lever op til dine forventninger. Derfor lader vi dig selv sætte dem ved at tilpasse vores låneberegner efter dit eget ønske. Hermed sikrer vi os, at der ikke opstår nogle misforståelser undervejs i forløbet.

Med Zaplo får du fleksibilitet for alle pengene

Der vil altid være nogle måneder, hvor du vil have lidt flere penge stående på din konto end andre. Det kan være, at der pludselig er røget lidt flere penge til en rejse, end du havde forventet. I disse situationer kan du få brug for at nedsætte dine månedlige udbetalinger for en stund.

Hos Zaplo ønsker vi ikke, at du skal gå på kompromis med din livskvalitet grundet en rejse eller en uforudset tandlægeregning. Derfor giver vi dig mulighed for at få fuld indflydelse, når det kommer til dit lån.

Det betyder, at hvis du pludselig skulle blive ramt af en uforudset regning, kan du udskyde dit afdrag på dit lån. Hermed skal du kun sørge for at betale for lånets renter. Det kan være med til at give dig et større økonomisk overskud, når du får brug for det.

Hvad ender jeg med at skulle betale i renter – totalt set?

For at forstå, hvad du samlet set har betalt i renter, bør du kigge på de samlede kreditomkostninger i vores låneberegner. Her får du et overblik over, hvad du vil komme til at betale i renter. Du vælger selv, hvor meget du vil låne og hvor meget du vil afvikle på lånet om måneden. Hermed kan du ende med at stå tilbage med et meget billigt lån med en lav rente.

13.05.2019