Lån med NemID – billigt, hurtig og sikkert


Lån med NemID – billigt, hurtig og sikkert

Har du nogle gange tænkt over, hvor meget frihed vi har fået, da NemID blev til? Tænk en gang – du behøver ikke en gang rejse dig op fra sofaen for at sætte noget vigtigt i gang.

Eksempelvis at registrere en ny adresse, betale regninger, kontakte SKAT eller optage billige lån med NemID. Du behøver ikke at huske en masse PIN-koder til de forskellige steder, du skal have adgang til på nettet. Du behøver ikke at ringe til dem eller møde op. Sidst, men ikke mindst, er NemID din sikre genvej til alt det vigtigste – også til billige lån med NemID.

Nem, nemmere, nemmest ID – 3 veje at tage billige lån med NemID på

Når det kommer til lån med NemID, kan det hele gøres nemt og hurtigt – på 3 måder. Du har sikkert prøvet det lille, udfoldelige nøglekort med mange koder. Det er nemt, men du skal selv lede efter et nummer blandt 150 koder, hvis du for eksempel vil tage et lån med NemID.

En anden mulighed er en kodegenerator eller nøgleviser, som NemID kalder det. Der får du vist lige præcis den kode, du skal bruge – er det ikke nemmere? Hvis du skal optage billige lån med NemID, vil en kodegenerator spare en masse tid for dig.

Sidst, men ikke mindst har du en NemID-app. Den er selvfølgelig afhængig af din smartphonebatteri og internetforbindelsen. På den anden side er din smartphone højst sandsynligt det, du aldrig glemmer derhjemme. NemmestID! Skal du optage et lån med NemID, kan du dermed gøre det hele fra din smartphone.

Onlinesikkerhed ved billige lån med NemID

Optag lån

Når du finder dit billige lån online og vil ansøge, bliver du bedt om at logge på med dit NemID. Dermed indtaster du mindst 2 koder: en hovedkode, du selv har oprettet, og en nøglekode fra dit nøglekort.

Det dobbelte system gør det svært for fremmede at optage billige lån med NemID i dit navn, uden at de også har dit nøglekort.

Når du optager billige lån med NemID på nettet, bliver du faktisk yderligere bedt om at indtaste din hovedkode to gange.

Ved billige lån med NemID fungerer koden nemlig også som din digitale underskrift. Du skal derfor både bruge den for at ansøge og for at bekræfte din låneaftale.

Billige lån med NemID har for det meste en nem ansøgningsproces, som du hurtigt kan komme igennem.

Du indtaster lånebeløb og -periode i en låneberegner, udfylder nogle oplysninger og sender en ansøgning om det billige lån med NemID af sted. Hvis du bliver godkendt, skal du bekræfte aftalen om lånet med dit NemID igen. Så er det fikset.

Billige lån med NemID hos Zaplo

Zaplo tilbyder nogle af de mest brugervenlige, ansvarlige og billige lån med NemID, der findes online. Når du låner med NemID hos os, møder du nemlig ingen skjulte gebyrer, og dit lån bliver ikke dyrere, når du administrerer det.

Hvis du tager et billigt lån med NemID hos Zaplo, kan du logge ind på din profil og styre dit lån derfra. Du får egentlig mange muligheder for fleksibel tilbagebetaling, som du kan udnytte med et par klik.

Bestem selv over dit Zaplo-lån:

  • Forhøj dit lånebeløb, hvis det er under 25.000
  • Udskyd afdragene og forlæng løbetiden på dit billige lån med NemID
  • Foretag ekstra indbetalinger uden at det koster ekstra
  • Forkort lånets løbetid og spar renterne
  • Indfri dit lån, når du vil – gratis

Det gode ved et lån med NemID hos Zaplo er nemlig, at det bliver nemt at styre dit lån. Zaplo er brugervenlig, og det kan de andre lånudbydere ikke nødvendigvis tilbyde.

Optag lån

Hvorfor vente?

Foretrækker du også at være sikker, når du låner penge på nettet? Hos Zaplo kan du låne nemt og sikkert med dit NemID, så hvorfor vente?
Du kan låne mellem 5.000 – 25.000 ,-
Vi udbetaler med det samme – uanset hvornår du ansøger!

21.05.2019