Lån 5000 til dig selv


lån 5000 til dig selv

Nogle gange kan du have lyst til at forkæle din kæreste med et romantisk weekendophold, hvor I sammen kan genfinde gnisten. Andre gange har du bare brug for at låne 5000 kr. her og nu til at betale en uforudset regning. Hos Zaplo hjælper vi dig – uanset situationen.

Vi synes ikke, at det skal være pengene, der skal skille dig og dine drømme fra hinanden. Derfor hjælper vi dig med at overkomme de kedelige situationer, så du kan få mere frihed.

Hvorfor du bør tage et lån

Et lån kan give dig luft i økonomien i de tider, hvor du har ekstra meget brug for det. Det er en lang proces at gå i banken, og chancen for at få godkendt et lån på 5000 kr. er markant mindre end hos Zaplo. I banken skal du først have en aftale med din egen bankrådgiver, før processen kan sættes i gang.

Lån 5000 – fordele og ulemper

Den helt store fordel ved lånet er, at det er nemt og hurtigt. Lånet er et af de mest populære låntyper, og det er ikke helt uden grund.

Der er nemlig heller ikke nogen sikkerhed forbundet med lånet. Det betyder, at du ikke behøver at eje en bil for at kunne tage et lån på 5000 kr. Du kan faktisk få pengene gjort tilgængelige på din konto i løbet af meget kort tid.

Fælles for alle disse lån er, at renterne er højere end ved et banklån. Du bestemmer til gengæld selv, hvor længe du vil være om at betale pengene tilbage. Det betyder, at du selv kan styre, hvor mange penge du ender med at betale i renter.

Zaplo – 5000 kr. overført på én time

Hos Zaplo er vi nogle af de hurtigste i branchen til at overføre penge direkte til din konto. Det er vi, fordi vi har nogle dygtige samarbejdspartnere. Det betyder også, at du ikke skal vente længe, hvis du står i en akut situation.

Vi udbetaler pengene med det samme, efter din ansøgning er blevet godkendt. Det gør vi altid – også i weekender og på helligdage!

Dan dig et overblik inden du ansøger om et lån

Det er vigtigt, at du starter med at danne dig et overblik over omkostningerne, når du vil tage et lån. Hos Zaplo har gjort det let for dig at danne et overblik over dit låns omkostninger på vores forside.

Under låneberegneren vil omkostningerne på lånet fremgå klart og tydeligt. Vi mener nemlig, at gennemsigtighed og kundetilfredshed går hånd i hånd med hinanden.

Du kan også selv bestemme, hvor mange penge du vil betale om måneden. Det gør du under ”ønsket ydelse” i vores låneberegner. Det er også her du ansøger om at blive godkendt.

Hvordan bliver du godkendt til et lån på 5000 kr.?

For at blive godkendt til et lån, skal du først ansøge om det. Det kræver, at du:

  • Har en folkeregisteradresse i Danmark
  • Ikke benytter dig af adressebeskyttelse
  • Har et dansk telefonnummer
  • Har en bankkonto hos én af de danske banker
  • Er over 20 år gammel
  • Har et NemID

Når du har ansøgt, vil du blive kreditvurderet for at kunne blive godkendt til et lån på 5000 kr. Her kigger vi på, om du er i stand til at betale pengene tilbage.

Vi anbefaler, at du tænker dig godt om, inden du tager et lån. Det siger vi, fordi vi ikke ønsker, at du havner i RKI eller Debitor Registret. De to betegnelser er registre for dårlige betalere, hvor RKI udgør Danmarks største. Hvis du først er registreret i en af disse, har du ikke mulighed for at tage et lån.

Kom i gang – lån 5000 nu hos Zaplo!

  • Justér vores låneberegner til ”5000 kr.”
  • Opret dig med din mailadresse og et selvvalgt password
  • Log ind med dit NemID
  • Du modtager 5000 kr. med det samme, når din ansøgning er godkendt

Det bliver kaldt et ”kviklån”, men er det nu også det?

Der findes i dag mange forskellige betegnelser for et hurtigt lån. Der er med tiden kommet nye udtryk til. Det betyder dog ikke, at de gamle er forsvundet. I dag er kviklån den mest anvendte betegnelse for et hurtigt lån. Men minilån, SMS lån og mobillån lever stadig i bedste velgående.

Det er ikke længere muligt at tage et SMS lån på 5000 kr. ved blot at sende en SMS afsted. Det hører til fortiden, og det samme er gældende for mobillån. Der søges stadig på mobillån 5000, minilån 5000 og kviklån 5000, men det er faktisk alle udtryk, der hører fortiden til.

Sandheden er, at det ikke længere hedder nogle af delene. Både SMS lån, mobillån og minilån går faktisk under betegnelsen – kviklån.

28.03.2019