Kviklån – nemt og hurtigt


kviklån nemt og hurtigt

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er en type forbrugslån, som er hurtigt at optage og hurtigt at afbetale. Kviklån er designet til at være effektive og hjælpe dig, når du skal bruge penge her og nu.

Når du søger på kviklån, vil du se, at kviklånsudbydere har gjort meget ud af at optimere og hurtiggøre ansøgningsprocesserne. Du kan ansøge om kviklån online ved brug af dit NemID og få svar på få minutter.

Der bliver ikke brugt tid på at gennemgå hele din økonomi, og du behøver ikke stille noget sikkerhed for at få et kviklån. Et kviklån er derfor nemt og hurtig at optage.

Udover en nem ansøgningsproces, får man også pengene hurtigt udbetalt. Udbetaling af kviklån tager to dage, med mindre du ansøger om kviklån i form af en kassekredit eller et forbrugslån med afdrag. Denne form for kviklån er det, du kan optage hos Zaplo.

Ved at optage Zaplos form for kviklån kan du få pengene udbetalt næste hverdag, hvis du ansøger inden kl.15.30. Er du kunde hos Nordea, kan pengene være på din konto inden for en time. Det kalder vi hurtige kviklån.

Med Zaplos løsninger på kviklån får du også et væld af muligheder, når det kommer til tilbagebetalingen af dit lån. Læs videre her og bliv klogere på alle de redskaber for lånestyring, du kan benytte dig af, når du optager et lån hos Zaplo.

Fleksible lån hos Zaplo

Zaplo går meget op i at gøre optagelse af kviklån nem og overskuelig. Vores kviklån fungerer derfor som forbrugslån med afdrag. Det gør, at du kan få pengene udbetalt hurtigt og selv bestemme, hvordan du vil bruge dem.

Fleksibilitet er et af vores fokuspunkter. Hos Zaplo får du eksempelvis mulighed for at foretage ekstra afbetalinger på dit kviklån, når du har lyst til. På den måde slipper du for nogle af de renter, der ellers vil skulle betales for dit kviklån.

Udover muligheden for ekstra indbetalinger tilbyder Zaplo helt op til 12 afdragsfrie måneder. Hvis du en dag ikke har mulighed for at foretage din månedlige afbetaling, kan du sætte dit kviklån på standby med et klik. På den måde betaler du kun et afdragsfrihedsgebyr, som svarer til de renter, du ellers vil blive pålagt for en måned. Hvordan kan det lade sig gøre?

Din profil hos Zaplo

Zaplo er digitalt. Når du optager et lån hos Zaplo, får du din egen profil på vores hjemmeside. Det bliver lige så nemt at administrere dit kviklån, som det er at tjekke din profil på sociale medier.

Når du skal udskyde en afbetaling i en måned, kan du benytte dig af funktionen ”afdragsfri måned”. Det kan du gøre i op til 12 gange i den periode, som du skal afbetale dit kviklån i. Inden for denne tidsramme kan du helt selv bestemme, hvornår og hvor meget du afbetaler.

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores lån endnu mere fleksible. Derfor kan du inden for den nærmeste fremtid forvente flere forbedringer og ekstra features tilføjet vores lånesystem. Vi går op i, at kviklån skal være kvikke og tjene dig på bedste vis.

Hvor meget kan man låne?

Med Zaplo [kan du låne alt fra 5.000 til 25.000 kr. og du bestemmer selv, om du vil hæve hele beløbet på én gang, eller bruge kviklånet lidt ad gangen.

Når du optager dit første lån hos Zaplo, kan du starte med at låne et mindre beløb og højne det senere. Derudover kan du justere din afbetalingsperiode, som normalt ligger mellem 3 og 24 måneder. Vær opmærksom på renter og ÅOP, når du laver ændringer i dit kviklån.

Du kan læse mere om ÅOP i vores blogindlæg hér.

Pas godt på din økonomi med et kviklån

Det er vores holdning, at et lån skal hjælpe din økonomi og ikke belaste den. Vi anbefaler derfor altid, at du lægger et budget for, hvordan din økonomi kommer til at se ud, efter du har optaget et lån.

Gør dig overvejelser om, hvor stor en procentdel af dine månedlige indtægter du kommer til at skulle bruge på afbetalinger. Kan din økonomi klare et stort kviklån? Eller skal du holde dig til et mindre beløb?

Hvis du ansøger om et lån på 25.000 kr. hos Zaplo, er det ikke altid, vi vil kunne godkende det lige fra starten. Det er fordi, at vores kreditvurdering viser, at dit ønskede kviklån kan få din økonomi ud af balance. I det tilfælde vil du blive tilbudt et lån på et beløb, som, efter vores vurdering, vil være sundere for din økonomi.

Hvilke krav skal man opfylde for at kunne optage et kviklån?

For at kunne optage et kviklån skal man som udgangspunkt opfylde 7 krav, der har mest at gøre med ens tilknytning til Danmark. Tjek dem inden du går i gang med din låneansøgning.

For at kunne ansøge om lån skal du:

  • Være registreret i Dansk Folkeregister og have en adresse i Danmark
  • Ikke benytte dig af adressebeskyttelse – dit navn og adresse må ikke være hemmelige
  • Have et dansk telefonnummer
  • Have en bankkonto hos én af de danske banker
  • Være over 20 år gammel
  • Have et NemID. Dit NemID skal bruges i ansøgningsprocessen, som vi beskriver nærmere længere nede på siden.

Sidst, men ikke mindst, kan du ikke være registreret i RKI (Experian) eller Debitor Registret, hvis du vil optage et hurtigt lån.

Hvordan fungerer ansøgningsprocessen?

Når du ansøger om lån hos Zaplo, skal du starte med vores låneberegner her på siden. Indstil dit ønskede lånebeløb ved at trække i skydeknappen. Systemet vil nu udregne det mindste beløb, som du vil skulle betale tilbage hver måned for at afbetale dit kviklån. Træk i skydeknappen igen for at justere dette beløb – du kan nemlig selv bestemme over, hvor meget af lånet du vil tilbagebetale hver måned.

Efter at have indstillet det ønskede tilbagebetalingsbeløb vil du kunne se følgende udregninger:

  • Hvor mange måneder du skal tilbagebetale dit lån på
  • Dine samlede kreditomkostninger i låneperioden
  • Dit samlede tilbagebetalingsbeløb, dvs. selve lånet, renter og alle omkostninger, samlet ét sted.
  • Din nye månedlige ydelse

Her vil du højst sandsynligt se, at den nye månedlige ydelse for dit kviklån er blevet lidt mindre end det beløb, du først havde indstillet skydeknappen til. Dette skyldes, at dit lånebeløb bliver delt op i det antal måneder, som du har råd til at afbetale lånet på, med det samme beløb hver måned.

Hvis du synes, at vores beregning passer dig, kan du trykke på ansøgningsknappen og sætte din ansøgning om lån i gang med det samme.

Kreditvurdering på et par minutter

Når du ansøger om lån på vores hjemmeside, vil du blive bedt om at logge på med NemID. På den måde kan vi identificere dig og indhente de nødvendige oplysninger til din kreditvurdering. Har du ikke et NemID, kan du bestille det hos Nem ID.

Udover en bekræftelse med NemID vil du blive bedt om et samtykke til, at vi kan indhente oplysninger om dig fra SKAT. På den måde kan vi øjeblikkeligt færdiggøre vores kreditvurdering, og du vil få et svar med det samme.

I tilfælde af, at vi vurderer det beløb, du ansøger, som værende for højt, vil du blive tilbudt at låne et mindre beløb.

Kviklån og 48-timers regel

Et kviklån blev, som tidligere nævnt, designet til at give hurtige resultater. Der skal ikke gå lang tid fra, at du ansøger om lån til at du har pengene stående på din konto. Det har altid fungeret fint, men reglerne angående tilbagebetalingen har ind til videre været ganske rigide.

Det har nemlig været sådan, at man ved optagelse af et kviklån forpligtede sig til at foretage månedlige afbetalinger hver måned. Hvis man ikke havde råd til den månedlige afbetaling, kunne konsekvenserne slå ens økonomi ud af balance.

For at løse det blev der ændret på reglerne for optagelse af kviklån. Med de nye regler skal pengeinstitutionerne nu holde dine lånte penge tilbage i 48 timer efter, at du er blevet godkendt til et kviklån. 48 timer er jo ikke kvikt. Hvordan gør vi det kvikt igen?

Zaplos løsning på kviklån

Zaplo har løst det på en anden måde. I stedet for at lave endnu flere regler, har vi lyttet til danskernes behov og gjort systemet ved kviklån fleksibelt. Vi har nemlig udviklet et forbrugslån med en lang afdragsperiode.

For dig betyder det, at du kan bruge de lånte penge løbende og have meget indflydelse på din afbetaling. Vi er fleksible i forhold til tilbagebetalingen og giver dig mange muligheder for at styre det selv – uden de store konsekvenser.

Brug de forskellige funktioner i din Zaploprofil og hold din økonomi i balance!

Hvis du fortryder at have optaget et lån hos Zaplo, kan du også benytte dig af kreditaftaleloven. Hermed har du en 14-dages fortrydelsesret på dit forbrugslån, som Zaplos lån også er omfattet af. Hvorfor vente i 48 timer, når du har 2 uger?

Gør det nemt – Vælg Zaplo.

11.03.2019